NavMenu

Nakon Njemačke Madi osvaja i švedsko tržište

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 03.02.2020. 15:19
Komentari
Podeli
(Foto: HLPhoto/shutterstock.com)
U septembru 2019. godine kompanija Madi je realizovala prvi izvoz pilećeg mesa u Evropsku uniju i to na tržište Njemačke. Švedska je novo tržište koje su otvorili u posljednjih nekoliko mjeseci.

Plivit Trade iz Švedske je ekskluzivni zastupnik poznatih regionalnih brendova sa Balkana i distributerska kompanija koja već 24 godine uspješno snabdijeva skandinavsko tržište prehrambenim proizvodima s Balkana.

Skandinavsko tržište je vrlo zahtjevno izvozno tržište kako po pitanju zdravstvene ispravnosti tako i po pitanju ambalaže, načina pakovanja, pa i same težine nekog proizvoda.

- Zadovoljni smo realizacijom izvoza na ovo zahtjevno tržište gdje imamo priliku da potvrdimo našu izvrsnost. Također, ovom prilikom želim da se zahvalim i gospodinu Golaliću, direktoru kompanije Plivit, koji je uložio velike napore u ovo tržište kako bi kranjim kupcima približio sve prednosti proizvoda koji dolaze iz naše regije i na taj način stvorio potrošačku naviku. Također, vrlo sam zadovoljan što smo u prilici pozitivno reagovati na višestruke upite koje smo imali sa ovog tržišta a vazano za dostupnost našeg brenda u skandinavskim zemljama – izjavio je direktor kompanije Madi, Jabandžić Maid.

Kompanija Madi je izvozno orjentisana na tržišta Crne Gore, Makedonije, Srbije, Njemačke i od skora na tržište Švedske.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.