NavMenu

Avanturistički turizam RS biće predstavljen na sajmu Natour Alpe Adria u Ljubljani

Izvor: eKapija Srijeda, 29.01.2020. 09:48
Komentari
Podeli
Maglić (Foto: Vedrana Džudža)Maglić
Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) i ove godine učestvuje na međunarodnom sajmu turizma Natour Alpe Adria koji se od 29. januara do 1. februara održava u Ljubljani.

Ovaj sajam posebno je namijenjen svim ljubiteljima prirode, prirodnih vrijednosti i sadržaja, te svima onima koji uživaju u ponudi avanturističkog turizma.

TORS ove godine svoju ponudu predstavlja na samostalnom izložbenom prostoru, a u skladu sa tematikom sajma posebno će biti predstavljena ponuda avanturističkog turizma (rafting, kanjoning, planinarenje, biciklizam isl), planina Jahorina, nacionalni parkovi Kozara i Sutjeska, Vizitor centar Pecka, Eko zona Šipovo.


Ponudu atraktivnih programa uživanja u Srpskoj na štandu TORS-a, predstaviće i Banja Vrućica sa svojom ponudom, Turistička organizacija Istočno Srajevo, Turistička organizacija Novi Grad, te Turistička organizacija Trebinje, prenio je portal Udruženja ekonomista RS.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.