NavMenu

Bijeljinski pozorišni festival smijeha od 23. do 27. marta

Izvor: eKapija Petak, 24.01.2020. 13:59
Komentari
Podeli
(Foto: Mario Lisovski/shutterstock.com)
"Dani komedije", devetnaesti bijeljinski pozorišni festival smijeha, biće održan od 23. do 27. marta u organizaciji Centra za kulturu Semberija.

Na ovom kulturnom događaju tokom pet dana nastupiće četiri pozorišta iz Srbije i Narodno pozorište Republike Srpske.

Festival će biti otvoren 23. marta predstavom "Noćna straža" Ateljea 212 iz Beograda. Drugog dana festivala publika će imati priliku da gleda predstavu "Šta ćemo sad?" Jugoart-a iz Beograda, prenosi sajt Grada Bijeljina.

Narodno pozorište Republike Srpske predstaviće se bijeljinskoj publici trećeg dana festivala pozorišnim komadom "Naši dani". Predstava "Šampioni", beogradskog pozorišta Carte Blanche, na repertoaru je 26. marta.

Ovogodišnje "Dane komedije" zatvoriće predstava beogradskog Zvezdara teatra "Hipnoza jedne ljubavi". Sve predstave ovogodišnjeg festivala, kao i prethodnih godina, biće igrane od 20.00 časova u Centru za kulturu, a karte će biti u prodaji od sredine februara do kada će biti poznata i cijena kompleta karata za "Dane komedije".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija, Industrija

Insolar dobio koncesiju za izgradnju solarne elektrane od 100 MW kod Tomislavgrada

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije potpisan je ugovor između Vlade Hercegbosanske županije kao koncesora i firme Insolar kao koncesionara. Ugovor je ispred Vlade Hercegbosanske županije potpisao ministar gospodarstva Hercegbosanske županije Miroslav Jaglica, a ispred Insolara Nataniel Holbrohr. Koncesionaru je dodijeljena koncesija za izgradnju solarne elektrane SE Seline ukupne instalirane snage 100 MW, u cilju korištenja solarnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.