NavMenu

Raspisan konkurs za nagradu Zvijezda turizma BiH - Prijave do 23. marta

Izvor: eKapija Petak, 24.01.2020. 08:48
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock)
Privredna komora Federacije BiH raspisala je konkurs za dodjelu nagrade Zvijezda turizma BiH 2019.

Nagrada će se dodjeljivati za sljedeće kategorije: turistička organizacija, turistička manifestacija, receptivna turistička agencija, ugostiteljski objekat za smještaj sa dvije podkategorije - ugostiteljski objekt tipa hotel i ostali ugostiteljski objekti za smještaj, organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Svi dobitnici nagrade "Zvijezda turizma" nagrađuju se Plaketom, a glavna nagrada - Statua "Zvijezda turizma" dodjeljuje se po odluci stručnog žirija laureatu koji je dobio najveći broj kandidatura od strane žirija.

Izabrani dobitnici nagrade i priznanja bit će predstavljeni na Sajmu turizma i ekologije LIST – Lukavac koji će se održati od 7. do 9. maja 2020. godine.

Pravo učešća imaju svi akteri iz oblasti turizma - turističke agencije, pojedinci, turističke organizacije, te ugostiteljski objekti za smještaj, a koji imaju sjedište u Bosni i Hercegovini.

Rok za dostavu prijava je do 23. marta, a više informacija možete pogledati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.