NavMenu

Turistička ponuda RS po prvi put na sajmu u Madridu

Izvor: eKapija Srijeda, 22.01.2020. 08:22
Komentari
Podeli
Madrid (Foto: Pixabay.com/djedj)Madrid
Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće prvi put na Internacionalnom sajmu turizma "FITUR 2020" u Madridu, koji će se održati od 22. do 26. januara, prenio je sajt SWOT-a.

Na osnovu sporazuma o regionalnoj saradnji Turistička organizacija Republike Srpske će, takođe na Međunarodnom sajmu turizma "ITF SlovakiaTour 2020" u Bratislavi koji se održava u periodu od 23. do 26. janaura 2020. godine, turističke ponude i proizvode Srpske predstaviti na štandu Turističke organizacije Vojvodina.

Na izložbenom prostoru sajma "FITUR 2020", odnosno zajedničkom štandu turističke agencije " DMC Fortuna Tours" iz Mostara, te štandu Vojvodine na sajmu turizma "ITF SlovakiaTour 2020", Turistička oraganizacija RS predstaviće sveukupnu turističku ponudu: destinacije aktivnog odmora, city break ture, ponude kratkih odmora sa obilascima kulturno-istorijskih znamenitostima, ponude naših nacionalnih parkova, atraktivne manifestacije za mlade koje su zastupljenje u ljetnim mjesecima, te ponudu banjskog turizma.

FITUR je jedan od šest najvećih poslovnih sajmova turizma u Evropi, prenosi sajt swot.ba.

Prošle godine na sajmu je bilo oko 142.642 poslovna posjetilaca, 110.848 opštih posjetilaca, oko 10.487 izlagača i kompanija iz više od 165 država i više od 8.000 internacionalnih novinara iz 68 zemalja. Organizatori ove godine očekuju još veći broj izlagača i posjetilaca, kao i predstavnika medija širom svijeta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.