NavMenu

Bijeljina izdvaja 80.000 KM za podsticaje MSP sektoru

Izvor: Glas Srpske Utorak, 14.01.2020. 07:45
Komentari
Podeli
Bijeljina (Foto: sobijeljina.org)Bijeljina
Skupština Grada Bijeljina odlučila je da iznos za podsticaje malim i srednjim preduzećima u 2020. godini ostane nepromijenjen, tako da će preduzetnici na raspolaganju imati 80.000 KM.

Iako Strategija razvoja grada Bijeljina za ove potrebe predviđa najmanje 110.000 KM, za ovaj javni poziv izdvojeno je najviše novca, kažu u u Agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća u Bijeljini.

- Osnovni cilj je otvaranje što više novih poslovnih subjekata. Želimo da utičemo na mlade ljude da ostanu i rade u svom gradu. Iako su grantovi mali, trudićemo se da im finansijskom, ali i drugom vrstom podrške damo vjetar u leđa - navela je direktorica Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Bijeljina Tatjana Blagojević.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.