Izvor: Capital | Ponedjeljak, 13.01.2020.| 13:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Melina Kamerić i Nino Ćorić dobitnici PRO PR nagrade za BiH

(Foto: Deyan Georgiev/shutterstock.com)
Priznanje za svoj doprinos razvoju struke odnosa s javnošću ove godine iz BiH dobili su Melina Kamerić stručnjak za PR i komunikacije u Al Jazeeri Balkans te Nino Ćorić, pročelnik studija Odnosa s javnošću na Mostarskom Sveučilištu, odlučila je međunarodna komisija PRO PR Globe Awards koju čine renomirani evropski i regionalni stručnjaci.

Dobitnici priznanja iz Srbije su Tanja Tatomirović, voditeljica komunikacija za 24 tržišta Evrope i Evroazije pri Microsoftu, Tamara Koštro, službenica za komunikacije i medije u Delegaciji Europske unije u Srbiji te Lazar Bošković, kreativni direktor i vlasnik poduzeća AgitPROP.

Iz Hrvatske priznanja su dobili Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih poslova za Nestle Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, Nina Išek Međugorac, direktorica korporativnih komunikacija u Hrvatskom Telekomu i Dražen Dumančić, pomoćnik izvršnih direktora odnosa s javnošću i marketinga Privredne banke Zagreb.

Voditelj korporativnog marketinga Gemak Trade Skopje Dušan Marković odnosi priznanje u Makedoniju.

Priznanje za Crnu goru su dobile direktorica komunikacijskog odjela Erste banke Podgorica Dragana Crvenica i Olivera Đukanović, šefica Ureda za odnose s javnošću Vlade Crne Gore i savjetnica predsjednika Vlade Crne Gore.

U Sloveniju, PRO PR GLOBE AWARD ide u ruke Ksenije Benedetti, savjetnice za poslovnu komunikaciju i protokol na Sveučilištu Primorska, Judite Vrečar, voditeljica marketinga tvornice stakla Rogaška te Borisa Črniča voditelj odnosa s javnošću festivala Lent.

PRO PR GLOBE AWARDS je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnoj i globalnom nivou. Utemeljen je 2012. godine povodom obilježavanja desete godišnjice PRO PR konferencije. Specifičan je po tome što je namijenjen prvenstveno pojedincima, a ne projektima, ali i po tome što za kandidaturu nije potrebno uplaćivati nikakve pristojbe.

Svečana dodjela priznanja održaće se 20. marta 2020. godine u hotelu Breza, Terme Olimia, Podčetrtek, u sklopu 18. izdanja međunarodne PRO PR konferencije.

Priznanje PRO PR GLOBE AWARDS uključuje i unikatnu statu – u koju će za ovu prigodu izraditi studenti Akademije primijenjenih umjetnosti iz Rijeke.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.