NavMenu

U Luku Kotor 2020. godine će uploviti 540 kruzera

Izvor: bokanews.me Ponedjeljak, 13.01.2020. 11:58
Komentari
Podeli
Kotor (Foto: Pixabay.com/Markfo)Kotor
Tokom 2020. godine u Luku Kotor će uploviti 540 kruzera. Prvi dolazak ove godine zabilježen je 3. januara kada je uplovio Costa Deliziosa.

- Prvi veći brod ponovo će uploviti 1. aprila. Radi se o kruzeru Aida blu, a u međuvremenu imamo stalne dolaske Atene i Artemisa, manjih brodova dužine 58.80 m. i 1.206 brt - kazao je direktor Luke Branko Kovačević.


Prošle godine u Boku Kotorsku je uplovilo 529 manjih i većih brodova na kružnim putovanjima, sa kojima je doputovalo više od 600.000 turista.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.