NavMenu

Izbor muškarca godine BiH 22. januara u Sarajevu

Izvor: eKapija Petak, 03.01.2020. 13:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Picsfive/shutterstock.com)Ilustracija
Izbor muškarca godine BiH 2019 će se upriličiti 22. januara Narodom pozorištu u Sarajevu.

U organizaciji Media PR agencije i SNL magazina i ovoga puta proglasiće se najbolji u kategorijama: Glumac godine 2019, Izvođač godine 2019, Sportista godine 2019, Humanista godine 2019, Genij godine 2019, Modni brend godine 2019, Ličnost godine 2019, Novinar godine 2019, Menadžer godine 2019, Dizajner godine 2019, Priznanje za životno djelo i Muškarac godine BiH 2019.

- Ovogodišnja ceremonija nosi posebnosti kao nikada do sada. Jedno od velikih iznenađenja jeste i Sarajevska filharmonija koja će učiniti ovaj događaj glamuroznijim nego ikad - izjavio je Sanel Hadžić, vlasnik licence i organizator događaja Izbora muškarca godine BiH.

Tokom proteklih godina pamtimo imena nagrađenih poput Dine Merlina, Emira Hadžihafizbegovića, Zijah A. Sokolović, Harija Varešanovića, Amela Tuke, Adnana Haskovića, Frenkija, i brojnih drugih koji su svojim radom i trudim zasluženo dobili priznanja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.