NavMenu

Najuspješnija godina za cazinski Limometal - U planu povećanje proizvodnje za 25% tokom 2020.

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.12.2019. 15:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)Ilustracija
Cazinska firma Limometal, jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova, planira u 2020. povećanje proizvodnje i prodaje za 25%.

Kako je rekao direktor Limometala Mensur Mulalić, firma iz godine u godinu raste i širi svoje tržište.

- Iza nas je još jedna uspješna godina i svako od nas je dao svoj doprinos da 2019. bude najuspješnija od našeg osnivanja. Za 2020. smo postavili nove ciljeve, a to je povećanje proizvodnje i prodaje za 25% – dodao je Mulalić.

Potpis Limometala kada je u pitanju pokrivanje nose brojni poznati objekti širom BiH, Balkana, i pojedinih država u EU, a firma je ostvarila saradnje sa poznatim svjetskim kompanijama.

Zahvaljujući CE certifikatu proizvodnje prema svjetskim standardima, omogućena im je međunarodna saradnja. Dugoročne i kratkoročne saradnje uspostavili su sa firmama širom svijeta, poput Ecosystem Haus iz Južne Koreje, Keep Company iz Iraka, REMS Immobilien iz Njemačke, A-Group Austrija i drugim, prenosi Direktno.ba.

Firma Limometal je izrasla iz samostalne radnje Limarija Mulalić i uspješno posluje od 1977. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.