NavMenu

Po čemu ćemo pamtiti 2019. godinu?

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.12.2019. 08:54
Komentari
Podeli
Polako nam izmiče 2019. godina, koja je svakom od nas bila specifična po nečemu. Pred kraj godine obično se osvrćemo iza i trudimo se sagledati šta je to što nas je podstaklo na razmišljanje, šta nas je ohrabrilo i navelo na promjene, a šta nas je možda razočaralo, kako na individualnom tako i na kolektivnom nivou.

Koliko se BiH promjenila za godinu dana? Neko će možda reći da je pitanje suvišno, a mi volimo misliti da pozitivnih promjena ima, bar na mikro planu. Na onom makro, navikli smo na turbulencije, dirigovane ili ne.

Poslovni portal eKapija tradicionalno pred kraj godine donosi utiske najznačajnijih ličnosti iz svijeta privrede, biznisa, kulture i sporta o godini na izmaku. Htjeli smo da čujemo od naših sagovornika njihove opservacije, očekivanja, nadanja...

Svakoga dana, u Dnevnom biltenu, čitajte impresije po jednog od naših sagovornika u rubrici "Pamtiću u 2019"!














Kako je rubrika Pamtiću izgledala ranijih godina pogledajte OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Izabrano pobjedničko rješenje za buduće zdanje Prirodnjačkog muzeja i Park prijateljstva u Beogradu - Pješački most do Velikog ratnog ostrva (FOTO)

Zgrada na čijoj fasadi se reflektuju obrisi obližnjeg Muzeja savremene umetnosti, panoramski točak, bogato ozelenjene pešačke staze, pristan za brodiće i veza sa Velikim ratnim ostrvom deo su zamisli prvonagrađenog rešenja na arhitektnosko-urbanističkom konkursu za područje Parka prijateljstva i budućeg zdanja Prirodnjačkog muzeja u ovom delu grada. Ovo rešenje, koje je nagrađeno sa 2,5 miliona dinara za taj prostor predložio je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.