NavMenu

Jedan od najvećih svjetskih razvojnih studija mobilnih igara dolazi u Novi Sad

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.12.2019. 13:54
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: DisobeyArt/shutterstock.com)Ilustracija
Jedan od najvećih razvojnih studija mobilnih igara na svijetu Playrix, dolazi u Novi Sad, a tim Eipix – domaće gejming kompanije i članice Vojvodina IKT klastera će postati njegov dio tako što će se priključiti novom studiju, objavljeno je iz Vojvodina IKT klastera.

Studio sa siedištem u Novom Sadu, biće fokusiran na razvoj free-to-play mobilnih igara najvišeg svjetskog kvaliteta.

- Lijep je osjećaj biti dio ove nevjerovatno uspješne priče. Pridruživanje Playrixovom timu će nam pružiti pristup globalnom tržištu, ogromnoj svjetskoj publici i bazi znanja i stručnosti koju nikada do sada nismo imali. Vjerujemo da ćemo kao Playrix RS doprinjeti snagama Playrixa na globalnom nivou radeći na novim, jedinstvenim projektima vrhunskog kvaliteta. Takođe, srećni smo što će ovaj dogovor doprinjeti rastu srpske gejming scene – rekli su iz Eipixa.

Playrix je najveća gejming kompanija u CIS regionu i jedan od pet najboljih razvojnih studija mobilnih igara na svijetu. Ukupan broj mjesečno aktivnih korisnika igara njihovih naslova Homescapes, Gardenscapes, Township, Fishdom i Wildscapes prelazi 100 miliona.

- Nakon više od decenije rada na igrama, Eipix Entertainment je dokazao da je jedan od najtalentovanijih timova na ovom tržištu. Ponosni smo što ćemo biti dio njihovog napretka u budućnosti, pružajući Playrix RS-u sve znanje i podršku u stvaranju igara najvišeg svjetskog kvaliteta – rekao je Dmitri Bukhman, suosnivač Playrixa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.