NavMenu

Kompanija m:tel želi preuzeti banjalučku firmu Financ?

Izvor: eKapija Srijeda, 11.12.2019. 15:39
Komentari
Podeli
(Foto: Monkey Business Images/shutterstock.com)
Kompanija m:tel namjerava preuzeti banjalučku firmu Financ koja se bavi prodajom dopuna za mobilne telefone. Dvije kompanije već su potpisale pismo namjere, saznaje BiznisInfo.

Iz m:tela ovu informaciju nisu željeli potvrditi niti demantovati, kao ni odgovoriti u kojoj je fazi proces preuzimanja.

– U skladu sa strateškom opredjeljenošću da jača svoju tržišnu poziciju u BiH, i uobičajenom biznis praksom, m:tel u kontinuitetu razmatra širenje poslovanja i kroz akvizicije. Dođe li dо rеаlizаciје nove akvizicije, аkciоnаri Теlеkоmunikаciја RS, mediji i svi korisnici ćе biti blаgоvrеmеnо оbаviјеštеni – kazala je za BiznisInfo portparol m:tela Milica Kondić.


Prema bazi podataka bonitetne kuće Bisnode BH, trenutni vlasnici kompanije Financ su Miloš Buzadžija i Jelenko Lolić. Firma je osnovana 2002, a posljednjih godina imala je prihode od oko 5 mil KM godišnje.

Financ je pionir na tržištu uređaja za pripejd dopunu računa mobilnih telefona. Imaju najveću prodajnu mrežu a već dugo usko sarađuju upravo sa m:telom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.