Izvor: eKapija | Srijeda, 04.12.2019.| 09:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Prijedor raspisao poziv za podršku internacionalnom povezivanju i umrežavanju preduzeća

Prijedor (Foto: prijedorgrad.org)
Grad Prijedor raspisao je javni poziv za dodjelu finansija za podršku internacionalnom povezivanju i umrežavanju preduzeća, za šta je u budžetu grada za ovu godinu namijenjeno 24.450 KM.

Cilj je da se poslovnim subjektima olakšaju nastupi na međunarodnim događajima i da se dovođenjem inostranih partnera povećaju mogućnosti predstavljanja proizvoda i usluga inostranoj poslovnoj zajednici i uspostavljanja poslovne saradnje sa inostranim partnerima.

Za individualne poslovne subjekte iznos granta ne može biti veći od 3.000 KM po projektu, za konzorcijume iznos granta ne može biti veći od 15.000 KM, a minimalno učešće aplikanta je 5%, prenosi prijedordanas.com.

Prijave će vrijednovati Komisija za provjeru i ocjenu pristiglih prijava za dodjelu finansijskih sredstava za podršku internacionalnom povezivanju i umrežavanju preduzeća koju imenuje gradonačelnik, a u skladu sa Pravilnikom o uslovima i načinu dodjele finansijskih sredstava za podršku internacionalnom povezivanju i umrežavanju preduzeća.

Rok za podnošenje prijava je 6. decembar 2019. godine, a svi prijavni obrasci i Pravilnik dostupni su na info-pultu Gradske uprave i na veb-stranici grada Prijedora.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.