Izvor: eKapija | Utorak, 03.12.2019.| 08:26
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Wizz Air izabran za najbolju niskotarifnu aviokompaniju u Evropi

Wizz Air, "najzelenija" aviokompanija u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, izabran je za najbolju niskotarifnu aviokompaniju u Evropi za 2020. godinu na godišnjoj listi stranice AirlineRatings, jedine u svijetu koja je specijalizovan za ocjenjivanje bezbjednosti i proizvoda.

Ova lista se smatra jednom od najvažnijih i najuglednijih u svijetu vazduhoplovstva, sa istaknutim avio-kompanijama među ranijim pobjednicima. Ovo je druga godina zaredom da Wizz Air osvaja ovo prestižno priznanje.

Nagrade za avio-kompaniju godine se dodjeljuju najboljima među najboljima u avio-industriji i pomažu putnicima u izboru najbezbjednijih i najboljih avio-kompanija kojima će letjeti. Pored vrhunske usluge na letu, najbolje svjetske aviokompanije moraju da budu i inovativne i imaju razvijenu mrežu destinacija i visok stepen bezbjednosti. Sve nagrade se dodjeljuju na osnovu strogih kriterijuma urednika stranice AirlineRatings koji zajedno imaju preko 200 godina iskustva.

- Izuzetno nam je drago što smo osvojili ovu prestižnu nagradu stranice AirlineRatings. Ona još jednom potvrđuje Wizz Airovu posvećenost putnicima kroz stalna ulaganja u unaprijeđenje iskustva putovanja, najniže moguće cijene avio-karata i sve veću mrežu dostupnih mogućnosti putovanja. Nastavićemo da istražujemo nove horizonte i poslujemo odgovorno na osnovu svog ULCC poslovnog modela sa ciljem da imamo flotu od 300 izuzetno efikasnih modernih aviona. Našem prijatnom osoblju će biti drago da vam poželi dobrodošlicu u nekom od naših mladih i modernih aviona - izjavio je Stephen Jones, izvršni potpredsjednik i zamjenik generalnog direktora Wizz Aira.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.