NavMenu

Wizz Air izabran za najbolju niskotarifnu aviokompaniju u Evropi

Izvor: eKapija Utorak, 03.12.2019. 08:26
Komentari
Podeli
Wizz Air, "najzelenija" aviokompanija u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, izabran je za najbolju niskotarifnu aviokompaniju u Evropi za 2020. godinu na godišnjoj listi stranice AirlineRatings, jedine u svijetu koja je specijalizovan za ocjenjivanje bezbjednosti i proizvoda.

Ova lista se smatra jednom od najvažnijih i najuglednijih u svijetu vazduhoplovstva, sa istaknutim avio-kompanijama među ranijim pobjednicima. Ovo je druga godina zaredom da Wizz Air osvaja ovo prestižno priznanje.

Nagrade za avio-kompaniju godine se dodjeljuju najboljima među najboljima u avio-industriji i pomažu putnicima u izboru najbezbjednijih i najboljih avio-kompanija kojima će letjeti. Pored vrhunske usluge na letu, najbolje svjetske aviokompanije moraju da budu i inovativne i imaju razvijenu mrežu destinacija i visok stepen bezbjednosti. Sve nagrade se dodjeljuju na osnovu strogih kriterijuma urednika stranice AirlineRatings koji zajedno imaju preko 200 godina iskustva.

- Izuzetno nam je drago što smo osvojili ovu prestižnu nagradu stranice AirlineRatings. Ona još jednom potvrđuje Wizz Airovu posvećenost putnicima kroz stalna ulaganja u unaprijeđenje iskustva putovanja, najniže moguće cijene avio-karata i sve veću mrežu dostupnih mogućnosti putovanja. Nastavićemo da istražujemo nove horizonte i poslujemo odgovorno na osnovu svog ULCC poslovnog modela sa ciljem da imamo flotu od 300 izuzetno efikasnih modernih aviona. Našem prijatnom osoblju će biti drago da vam poželi dobrodošlicu u nekom od naših mladih i modernih aviona - izjavio je Stephen Jones, izvršni potpredsjednik i zamjenik generalnog direktora Wizz Aira.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.