Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 02.12.2019.| 12:01
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nesvakidašnji lokal nudi podvodno kuglanje sa morskim psima (VIDEO)

(Foto: YouTube/screenshot)
Roditelji iz Konektikata ne moraju puno razmišljati gdje povesti djecu da im sve vrijeme budu "na oku", a da je svima zabavno.

Uncle Buck's Fish Bowl and Grill je mjesto na kojem mogu kuglati pod vodom dok mališani posmatraju morske pse i kornjače koje im plivaju nad glavama - ima restoran, bar i kuglanu sa 12 traka - i sve pod vodom.

Prema portalu Time Out, ovaj kičasti podmorski dekor šarmira i s tematskom rasvjetom i pozadinama, kao i drvenim stazama sna kojima su naslikane morske kornjače, hobotnice, sipe i morski psi i, strijama i drugim morskim stanovnicima.

Ovo mjesto pruža podvodno iskustvo kuglanja, a za one kojima to dosadi, tu su i stolovi za bilijar, dok se u baru mogu diviti velikom akvariju s mnoštvom tropskih šarenih ribica i drugih morskih bića.

Uncle Buck's Fish Bowl and Grill pruža zaista jedinstvenu atmosferu i dizajn koji su namijenjeni porodičnoj zabavi i ručkovima jer je tu i ležerni porodični restoran u kojem jelovnik nudi razna predjela, sendviče, salate i hamburgere.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.