NavMenu

Kinezi otvorili u Kragujevcu fabriku za proizvodnju enterijera za automobile

Izvor: eKapija Petak, 29.11.2019. 08:24
Komentari
Podeli
Otvaranje fabrike YanfengOtvaranje fabrike Yanfeng
Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globalni lider u oblasti proizvodnje enterijera za automobile otvorila je novu fabriku u Kragujevcu. Kao novi poslodavac u regionu, kompanija namjerava da zaposli do 800 novih radnika tokom narednih nekoliko godina.

- Kao globalni lider na tržištu enterijera za automobile imamo snažan poslovni rast u sadašnjosti i budućnosti. Donijeli smo stratešku odluku da dalje investiramo u naše evropske lokacije i proširimo svoju proizvodnu mrežu u Srbiju. Sa ovom novom lokacijom uspostavili smo dodatni proizvodni kapacitet sa najnovijom tehnologijom u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Drago nam je što ćemo danas proslaviti veliko otvaranje naše nove fabrike u Kragujevcu - rekao je Milan Radović, menadžer fabrike YFAI Kragujevac.

Nova fabrika izgrađena je blizu centra Kragujevca i ima proizvodnu površinu od oko 18.500 m2. Koristeći proizvodnu opremu visoke tehnologije i stručnost zaposlenih, fabrika će proizvoditi komponente enterijera za automobile i isporučivati ih drugim YFAI lokacijama u Istočnoj Evropi.

Sa sjedištem u Šangaju, kompanija Yanfeng Automotive Interiors ima izvrsnu reputaciju na globalnom tržištu automobila. Osnovana 2015. godine, kompanija Yanfeng Automotive Interiors predstavlja zajednički poduhvat kompanije Yanfeng, jednog od najvećih dobavljača automobila u Kini i kompanije Adient, globalnog lidera u oblasti proizvodnje sjedišta za automobile. Osnovni proizvodi kompanije su instrumental table i kokpit sistemi, paneli za vrata, podne i plafonske konzole, kao i inovativna rješenja za autonomna vozila.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.