Izvor: eKapija | Četvrtak, 28.11.2019.| 07:45
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije od 5. do 8. decembra u Beogradu

Ilustracija (Foto: gorillaimages/shutterstock.com)
Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije "Expozim" održaće se od 5. do 8. decembra u hali 4 Beogradskog sajma, pod sloganom "I sneg i more".

Na sajmu će se predstaviti više od 50 izlagača, uvoznika, proizvođača distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme, predstavnika zimskih turističkih centara i skijališta, odmarališta i popularnih turističkih destinacija.

Gotovo svi izlagači najavili su i sajamske popuste od 10 do 50%, bez obzira da li nudili skijašku, planinarsku, fitnes ili kamp opremu, najnovije modele skija, sanki, snow-bordova, cipela, vezova, ski-odjela, rukavica, kapa, naočara, zimsku sportsku odeću i obuću, ATV vozila i motorne sanke, turističke aranžmane ili ski-pasove. Konačno, već tradicionalna prilika da se proda, razmjeni, reparira ili servisira polovna zimska sportska oprema, granica je razlikovanja ove od drugih sličnih manifestacija.

Sport Vision, Beo-sport System, JP Skijališta Srbije, Markoni sport, Intersport S trgovina, Skibus Udruženje ljubitelja skijanja - samo su neki od brendova koji će se na Expozimu okupiti da predstojeću zimu posetiocima najave na najlepši mogući način.

- Da Expozim bude dobro ušuškano mjesto pozitivnih vibracija pobrinuće se i suorganizator Asocijacija "Sport za sve", koja vlastitim programom čini da ova manifestacija bude istinski regionalni praznik za prijatelje sporta, zaljubljenike u skijanje i zimsku rekreaciju - saopštili su organizatori.

Radno vrijeme Expozima je svakog dana, od četvrtka do nedelje, 5-8. decembra, od 10 do 20 časova.

Cijena ulaznice je 400 dinara, a parkinga 150 dinara po satu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.