NavMenu

Damir Šehanović se pridružio redakciji RSG 1 Sarajevo - Nova emisija "JUTRO SA 90,9" na programu svakog radnog dana od 09.11.2009. godine

Izvor: eKapija Srijeda, 04.11.2009. 16:25
Komentari
Podeli

Ugledni urednik i novinar Damir Šehanović pridružio se redakciji programa RSG 1 SARAJEVO. Damir će u ponedjeljak, 09. novembra 2009. godine tačno u 08:00 sati pozdraviti slušatelje sa frekvencije 90,9 fm.

U emisiji "JUTRO SA 90,9" slušatelje će informisati i zabavljati zanimljivi dvojac koji čine Emir Čolaković Emčika i Damir Šehanović. Emisija "JUTRO SA 90,9" je na programu svakim radnim danom od 08:00 – 12:00 sati.

Iako su Emčika i Damir potpuno različitih senzibiliteta, imaju visoko postavljene profesionalne standarde što će privući, upravo slušatelje kojima je namijenjen program RSG 1 SARAJEVO, ljude u pokretu koji žele biti dobro informisani sjajno se zabavljajući uz urbani gradski radio.

"JUTRO SA 90,9" je uz prateće sadržaje osmišljen kao gradski servis koji zadovoljava potrebe ljudi sa brzim životnim tempom, a vjerujemo da će Emčika i Damir osvojiti slušatelje šarmom, znanjem i elokventnošću, saopćeno je iz Radija Stari Grad.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

17.04.2024.  |  Vijesti

19.04.2024.  |  Agro, Finansije

Berza za selidbu pčela od sada i u Beču

19.04.2024.  |  Agro, Finansije

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.