NavMenu

Cijene ulaznica za konferenciju Konverzija 2020. u pretprodaji niže 25%

Izvor: Promo Utorak, 26.11.2019. 14:54
Komentari
Podeli
Četvrta po redu digital maketing konferencija Konverzija održaće se 25. i 26. aprila 2020. u Banjaluci, kada će otvoriti svoja vrata znanja iz digitalnog marketinga i dati prostor 20 dokazanih stručnjaka da nesebično podijele praktično znanje sa čak 500 učesnika.

- Svake godine smo nadmašili očekivanja učesnika, ali i sopstvene ciljeve. Ove godine ćemo još jednom pokušati podići nivo kvaliteta samog događaja, ali i zabave koju donosi, vodeći primarno računa o tome da Konverzija ostane izuzetno korisna i da učesnici slušaju interesantna predavanja čije sadržaje mogu odmah da implementiraju u praksi - rekao je Nemanja Krecelj, jedan od organizatora.

Interes za Konverziju je ogroman, tako da je u pretprodaji već prodano 100 ulaznica, iako još nisu poznata imena svih predavača, o kojima organizatori posebno vode računa - nije dopuštena samopromocija, bilo koji oblik arogantnosti, niti puko teoretisanje u predavanjima. Bez pretjerivanja se može tvrditi da je čast biti odabran kao govornik na Konverziji, jer predstavlja svojevrsnu potvrdu stečenog znanja, ali i sposobnosti da se to znanje prenese na druge.

- Nevjerovatno je da već nakon četiri godine imamo tako lojalan community, da u tolikom broju kupuju ulaznice za konferenciju bez da smo objavili sva imena predavača. To smo namjerno uradili, da zaista vidimo pravo stanje, da se ne umislimo i ne uspavamo. Reakcija nas je šokirala, jer nismo očekivali toliku vjernost i ljubav. Konverzija tim će dati sve od sebe da ne iznevjeri to povjerenje i da nadmaši postavljena očekivanja - rekao je Nedim Šabić, predstavnik organizatora.

Ukoliko želite biti dio ovog festivala znanja i aktivnog i zabavnog umrežavanja sa kolegama iz digitalnog marketinga sa cijelog Balkana, ulaznice možete pronaći na www.konverzija.org i trenutno uštediti 25%.

Ove godine VIP učesnici imaju mogućnost i da iskoriste 1 na 1 konsultacije sa predavačem po izboru, ukoliko ne žele samo da porazgovaraju, već i dobiju konkretno rješnje. Inače, odlika predavača na Konverziji jeste to da nisu izolovani i veoma su pristupačni, te vole da izlaze u susret, što je zaista neobična pojava.

- Sigurni smo da će Konverzija opet da oduševi sve prisutne iz industrije i da će donijeti pozitivne poslovne rezultate - jer to je ono što se na kraju broji - saopštili su organizatori.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Agro, Turizam, sport, kultura

Uspostavlja se Ekološka mreža RS - Vlada utvrdila Prijedlog zakona o zaštiti prirode

Vlada Republike Srpske utvrdila je juče, na 66. sjednici u Banjaluci, Prijedlog zakona o zaštiti prirode. Prijedlog zakona je usklađen sa strateškim dokumentima i Prostornim planom Republike Srpske. Prijedlog ovog zakona izrađen je da bi se obezbijedila kontinuirana zaštita prirodnih dobara, a s obzirom da je došlo do značajnog povećanja zaštićenih područja, jedan od prioritetnih ciljeva ovog prijedloga zakona je unapređenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.