NavMenu

Banjaluka dobija novu trim stazu uz Istočni tranzit

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 25.11.2019. 10:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Halfpoint/shutterstock.com)Ilustracija
Rekreativci će dogodine u Banjaluci dobiti još jednu trim stazu, koja će biti izgrađena uz nove biciklističke i pješačke staze na dionici Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo.

Nova trim staza na Bulevaru Desanke Maksimović biće izgrađena od marketa As prema Rebrovačkom mostu u dijelu gdje to dozvoljavaju tehničke i prostorne mogućnosti.

- Na jednom dijelu, staza će biti kružna, poput one uz obalu Vrbasa na potezu od mosta Venecija do Rebrovačkog. Sveukupno, nova trim staza trebalo bi da bude dužine oko pola kilometra - kazali su iz resornog odjeljenja.

Prema tehničkoj specifikaciji, podlogu nove trim staze činiće prirodni materijal – tzv. malč, koji je već upotrebljavan na ranije sagrađenim trim stazama.


U okviru nastojanja Gradske uprave da se širom grada izgradi što više rekreativnih sadržaja, u posljednje vrijeme ovakvi slični projekti već su realizovani u Parku Mladen Stojanović, na Banj brdu i uz obalu Vrbasa, od mosta Venecija do Rebrovačkog.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije

Vlada RS usvojila izmjene Zakona o deviznom poslovanju - Dozvole za mjenjačke poslove izdavaće Agencija za bankarstvo

Vlada Republike Srpske usvojila je na današnjoj sjednici Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, koji će biti upućen u proceduru razmatranja i usvajanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Kako se navodi u saopštenju Vlade, brojni su razlozi za donošenje ovih izmjena i dopuna zakona, a prije svega radi unapređenja funkcionisanja tržišta i tržišne konkurencije, unapređenja postupka licenciranja mjenjača i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.