Izvor: eKapija | Utorak, 19.11.2019.| 07:59
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Delta Holding počinje gradnju nove poslovne zgrade u Beogradu (FOTO)

Budući izgled Delta House
Delta Holding 2. decembra počinje izgradnju nove poslovne zgrade, Delta House, budućeg sjedišta kompanije. Ova investicija vrijedna 40 mil EUR na površini od skoro 23.000 m2 nalaziće se u Bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Crowne Plaza i Geneks apartmana.

Ovaj projekat zaposliće 700 ljudi, a po osnovu različitih taksi i dozvola u budžet grada biće uplaćeno oko 2 mil EUR.


Završetak gradnje i otvaranje zgrade planirani su na proljeće 2021. godine. Savremena poslovna zgrada projektovana je u skladu sa LEED standardima, koji garantuju primjenu najviših ekološih standarda u domenu gradnje i održavanja.

Budući izgled Delta House

- Nakon što smo ove godine uspješno otvorili dva tržna centra - u Banjaluci i u Varni, nastavljamo ulaganje u oblasti nekretnina. Posebno nam je drago što je ovo gradilište u našoj zemlji i glavnom gradu. Novo sjedište naše kompanije biće projekat A klase i poslovni prostor visoke kategorije koji se maksimalno prilagođava zakupcima. Pored nove poslovne zgrade, u planu nam je i izgradnja još tri projekta u Srbiji: Delta Planet Autokomanda, Delta Planet Niš i Delta Centar - izjavila je Zorana Burlić, generalni direktor Delta Real Estate-a.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.