Izvor: Nezavisne novine | Nedjelja, 17.11.2019.| 18:33
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Bingo otvorio veliki tržni centar u Živinicama - Zaposleno više od 350 ljudi

(Foto: facebook.com/bingo)
U Živinicama je u petak, 15. novembra, svečano otvoren novi tržni centar Bingo, koji pored bogate ponude poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, u svom sastavu ima i igraonicu za djecu, restorane i kuglanu.

Prvi veći Bingov centar u ovom gradu je otvoren 2. decembra 2002. godine, a sada je došlo vrijeme za jedan veći i bolji objekat koji je okupio svjetski poznate brendove, jer to je ovaj grad zaslužio, kazali su iz kompanije Bingo.

- Naravno, to je i centar za zabavu. Ovdje, osim butika, imamo i kozmetičko-frizerski salon, kuglanu sa deset staza, veliku igraonicu, veliki foot fort sa više od 350 sjedećih mjesta, tako da je ovo zaista jedan centar koji će upotpuniti život Živiničana, ali i šire - rekla je Tatjana Paunoski, glasnogovornica kompanije Bingo.

Hipermarket, koji je u sklopu centra, renoviran je i otvoren u decembru prošle godine, a druga faza je bila izgradnja centra sa više od 30.000 metara kvadratnih.

- U ovom centru upošljavamo više od 350 osoba, zajedno sa svim našim zakupcima. Ovo je, sigurni smo, jedno od najljepših mjesta u Živinicama, ali u regiji - kazala je Paunoski.

Ovaj centar je 207. objekat kompanije Bingo. Upotpuniće sliku Živinica kao privrednog, trgovinskog i društvenog centra, mišljenja je Samir Kamenjaković, gradonačelnik Živinica.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.