NavMenu

Elektroprivrede RS i HZ HB potpisale ugovor vrijedan 100 mil KM - Zajednička proizvodnja struje u HE Čapljina u 2020.

Izvor: Indikator Subota, 16.11.2019. 11:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Echunder/shutterstock.com)Ilustracija
Direktori Elektroprivrede Republike Srpske, Luka Petrović i Elektroprivrede HZ HB, Marinko Gilja, potpisali su u petak, 15. novembra, u Mostaru ugovore o zajedničkoj proizvodnji električne energije na Hidroelektrani Čapljina u 2020. godini, čija je okvirna vrijednost 100 mil KM.

Odredbama ovog ugovora Elektroprivrede Republike Srpske obavezala se da obezbijedi regulisano ispuštanje vode na brani Gorica svoje Hidroelektrane Trebinje dva, dok se mostarska Elektroprivreda obavezala da obezbijedi proizvodnju električne energije u pogonu Čapljina.

Petrović je rekao da se ovim ugovorom nastavlja dobra saradnja dvije elektroprivrede i da je potpisani ugovor od koristi za oba preduzeća, ali i lokalne zajednice Neum, Čapljina i Ravno.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.