Izvor: eKapija | Srijeda, 13.11.2019.| 11:14
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Symphony otvara predstavništvo i u Nišu

IT kompanija Symphony nakon kancelarija u Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu i Skopju, širi se i u Niš. Privukao ih je rastući tehnološki potencijal grada i veoma aktivna IT scena, prenosi sajt Itbase.ba.

- Naše istraživanje pokazalo je da Niš ima impresivnu stopu rasta. Upoznali smo neke zaista sjajne inženjere iz Niša, a neki od njih čak rade i s nama u našim trenutnim centrima. Niš ima zadivljujuće kreativan i IT sektor, a tokom svake naše posete Nišu našli smo više razloga da ovdje započnemo našu priču. Mnogo toga se trenutno dešava u Nišu - to je savršeno mjesto za nas - Ivan Dragosan, direktor ureda u Nišu.

U toku je otvaranje prvih radnih mjesta, odnosno formiranje tima u Nišu koji će biti zadužen da kompanija Symphony svoju misiju poslovanja i dalje uspješno ostvaruje i nastavi bilježiti odlične rezultate na globalnom nivou.

- U ovom trenutku smo koncentrisani na otvaranje našeg ureda u Nišu. Sigurni smo da naše buduće kolege iz Niša mogu mnogo toga ponuditi, ne samo nama, već i našim klijentima i partnerima iz cijelog svijeta. Smatram da su naši inženjeri podjednako dobri kao inženjeri iz San Francisca ili Londona ili bilo kojeg drugog poznatog inženjerskog centra - rekao je Haris Memić, osnivač i direktor Sympony-ja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.