Izvor: Capital | Srijeda, 13.11.2019.| 08:31
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompanija m:tel raspisala konkurs za stipendiranje studenata elektrotehnike

(Foto: Robert Kneschke/shutterstock.com)
Kompanija m:tel raspisala je konkurs za dodjelu stipendija najboljim studentima elektrotehnike u BiH u iznosu od 300 KM mjesečno do kraja prvog ciklusa studija.

Konkurs o dodjeli stipendija desetoj generaciji studenata objavljen je u utorak, 5. novembra, i ostaje otvoren do 5. decembra, a mogu se prijaviti studenti elektrotehničkih fakulteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, kao i studenti fakulteta elektrotehnike u Tuzli, saopšteno je iz m:tel-a

Prema uslovima konkursa, mogu se prijaviti studenti navedenih fakulteta treće i četvrte godine, apsolventi sa prosječnom ocjenom osam i više od osam, student koji nije obnovio nijednu godinu studija, te da je državljanin BiH.

Kompanija m:tel duži niz godina sprovodi program stipendiranja najboljih studenata kako bi i na ovaj način podržala znanje, ali i otvorila svoja vrata mladim talentima koji žele da se profesionalno usavršavaju u ovoj kompaniji još tokom studija.

Kompanija m:tel svojim stipendistima nudi i mogućnost obavljanja stručne prakse, ali i zaposlenja u ovoj kompaniji nakon završenog školovanja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.