NavMenu

Susret međunarodnih cestovnih prijevoznika 5. i 6. decembra u Sarajevu

Izvor: eKapija Utorak, 12.11.2019. 14:57
Komentari
Podeli
(Foto: s_oleg/shutterstock.com)
Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Ministarstvom komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine, organizuje tradicionalne susrete međunarodnih cestovnih prijevoznika u Bosni i Hercegovini koji će se održati 5. i 6. decembra 2019. godine u hotelu Hills na Ilidži.

Osim predstavnika nadležnih organa i institucija u Bosni i Hercegovini, učešće na ovim susretima uzeće i predstavnici institucija iz oblasti transporta izvan Bosne i Hercegovine.

- Molimo zainteresovane za učešće na gore navedenom događaju da, popunjeni prijavni obrazac i dokaz o izvršenoj uplati kotizacije za učešće u iznosu od 60 KM sa uključenim PDV-om, dostave na mejl adreasu zijad.sinanovic@komorabih.ba ili irnis.delija@komorabih.ba ili putem faksa na broj + 387 33 214 292 - poručuju iz VTK BiH.

Uplatom kotizacije ostvaruje se pravo:
– na rezervaciju smještaja na bazi noćenje/doručak po posebnim cijenama u hotelu Hills,

– na materijale i slobodan pristup svim događajima po programu susreta,
– na prisustvo zajedničkoj, svečanoj večeri,
– na osvježenje tokom pauze.

- Kotizacija ne pokriva troškove smještaja, te molimo učesnike da blagovremeno izvrše rezervaciju smještaja, najkasnije do 29. novembra 2019. godine u hotelu Hills, sa naznakom "Susreti prijevoznika", a kako bi se iskoristio popust i obezbjedio smještaj po ugovorenim cijenama - dodaju iz VTK BiH.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.