NavMenu

Jesenji sajam u Banjaluci od 13. do 16. novembra - Broj izlagača veći za 44%

Izvor: Agroklub Ponedjeljak, 11.11.2019. 10:24
Komentari
Podeli
(Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
U srijedu, 13. novembra započinju 24. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta - LORIMES i 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, a traje do nedelje, 16. novembra.

Poslije dvadeset godina postojanja i rada, Banjalučki velesajam zakoračio je u treću deceniju.

- U godini jubileja izvršili smo određene promjene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odražava i na naše rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica da se broj izlagača ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao za 44 % - ističu organizatori.

Povećanje broja izlagača prati i rast broja posjetilaca za 31 %.

- Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti za naše izlagače, značajno smo unaprijedili izložbeni prostor, povećali broj parking mjesta, a u planu je i dalje proširivanje- ističu u organizaciji napomenuvši kako značajan iskorak čini i veća zainteresovanost i podrška od strane medija.

Cilj je na sajmu napraviti mjesto okupljanja pa će se po prvi puta održati Business-to-business (B2B) sastanci gdje bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni.

Sajam se održava na Banjalučkom sajmu a više informacija potražite OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.