Izvor: eKapija | Četvrtak, 07.11.2019.| 14:04
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Luskuzni hotel Park u Vrnjačkoj Banji biće otvoren u maju 2020.

Vrnjačka Banja uskoro će biti bogatija za još jedan luskuzni turistički objekat. Riječ je o hotelu Park, čija rekonstrukcija je u toku, a koji pripada srpskom lancu A Hoteli, u čijem sastavu se nalaze i hoteli Izvor u Aranđelovcu, Grand Tornik na Zlatiboru, Sloboda u Šapcu i Garni Hotel Master u Novom Sadu.

- Hotel Park nalazi se na glavnom šetalištu u centru Vrnjačke Banje i već sada privlači pažnju turista i posjetilaca. Renoviranje objekta podrazumijeva proširenje sadržaja hotela i smještajnih kapaciteta, kao i promjenu spoljnog izgleda. Fasada hotela je preprojektovana i uklopljena u tradicionalne forme akademskog stila, a posebnu atrakciju čine skulpture kraljica Marije i Aleksandre Karađorđević, pozicionirane u nišama na fasadi. Rječju, intenzivno se radi na enterijeru, tako da se naziru završni radovi - kaže za eKapiju Vesna Vlatković, PR i marketing menadžerka grupacije A Hoteli.

Kako kaže naša sagovornica, nakon rekonstrukcije hotel će osim smještajnih jedinica imati i brojne dodatne sadržaje.

- Hotel Park imaće lobi bar, restoran sa poslastičarnicom, pansionski restoran, SPA centar, salu za sastanke, konferencijsku salu i sopstveni parking. SPA centar, koji se gradi po visokim svjetskim standardima i u prepoznatljivom atraktivnom stilu A hotela, sadržaće bazen, saunu, slanu sobu, relaks sobu sa tepidarijumima i prostor za masaže i tretmane - ističe Vlatković.

Za izradu projekta hotela Park bio je zadužen projektni biro Naš stan iz Beograda, a neke od kompanija koje su radile na opremanju i izgradnji su Amiga, Atlas, Oganj.

- Renovirani hotel Park raspolagaće sa 67 modernih smeštajnih jedinica različitih struktura i površina. Već sada sa sigurnošću možemo reći da će ovaj hotel, čija vrijednost investicije iznosi oko 9 mil EUR, uticati na podizanje standarda smještajnih kapaciteta najposjećenije banje u Srbiji. Planirano je da ima pet zvjezdica - kaže sagovornica eKapije.

Kako ističe, svi zaposleni u hotelu sa nestrpljenjem očekuju 1. maj 2020. godine, za kada je i zakazano otvaranje i kada će hotel Park primiti prve goste.

Investicije Alco grupe ovde se, kako kaže Vesna, ne završavaju.

- Na čelu grupacije A Hoteli je investitor koji je u javnosti poznat po vizionarskim projektima, a istovremeno i izgradnji najluksuznijih hotela. Planova je mnogo, ali trenutno su predmet razmatranja kupovina hotela Slatina u Vrnjačkoj Banji i izgradnja hotela u Beogradu - otkriva Vesna Vlatković za eKapiju.

D. Obradović

Fotogalerija
Hotel Park Vrnjačka Banja

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.