NavMenu

Cjelodnevni trening prodaje 28. novembra u Sarajevu - Otkrijte putanju do konačnog DA

Izvor: eKapija Petak, 01.11.2019. 13:57
Komentari
Podeli
Nakon što je u 2018. godini uspješno realiziran u dva grada u BiH, cjelodnevni trening Non-stop prodaja ponovo će biti održan u Sarajevu.

Prošle godine trening je održan u Sarajevu i Banjaluci, a okupio je više od 200 učesnika. Ove godine biće održan 28. novembra u sarajevskom hotelu Hills, a očekuje se veliki broj kako domaćih, tako i regionalnih učesnika.

- Zašto bi neko poslovao sa vama? Ovo pitanje je ključni fokus cjelodnevnog i intenzivnog treninga prodaje. Dakle, razumijevanje kupca, odnos sa kupcem kao i putanja do konačnog DA. Svoje iskustvo, znanje i konkretne taktike prenijet će vam neki od najboljih menadžera prodaje na tržištu BiH. Cilj je osigurati rast prodaje na dugoročan način gdje će kupci i partneri biti zadovoljni saradnjom s nama i u budućnosti. Pored pravog show-a kojeg mogu očekivati svi učesnici, zasigurno će biti motivisani, educirani i povući vrijedne taktike prodaje kao i dobar networking sa ostalim učesnicima našeg seminara - izjavio je Kemal Balihodžić, vlasnik agencije UpTrend Marketing Solutions i idejni tvorac seminara.

Osim Balihodžića, koji je key note govornik i koji će govoriti o temama "Dominacija tržištem" i "Pregovaranje i kako zaključiti svakog kupca", govoriće i Jasmin Kukuljac, komercijalni direktor u kompaniji Orbico BH s temom "Partner Management", Zerina Čolaković, direktor razvoja i upravljanje brendova, u kompaniji Vispak, s temom "Kako stvoriti interakciju prodajne sile i oglašavanja", Harun Bavčić, CDO u agenciji UpTrend Marketing Solutions, s temom "Trgovina putem interneta i LinkedIn prodaja", te Ervin Habibović, suosnivač i direktor kompanije Orior Media USA, s temom "Marketinške kampanje koje podrazumijevaju angažman influancera".

Treći po redu trening Non-stop prodaja donosi jednu potpuno novu dimenziju kada su edukacije u pitanju, a ono što je najbitnije jeste da je tematski i edukativno prodaja i marketing ovim treningom u potpunosti zaokružena. U toku cjelodnevnog treninga pored predavanja bit će održane i radionice, te panel diskusija.

Organizator je marketinška agencija UpTrend Marketing Solutions koja ima urede u Sarajevu i Londonu, a uz partnerstvo sa kompanijama Orior Media i Origin Europe, te agencije za zapošljavanje Zaposli.se. Medijski partneri su Poslovne novine, profiritraj.ba i portal eKapija.

Agenda i cijene kotizacije dostupne su na www.edu.uptrend.ba, a za više informacija možete se javiti na mail get@uptrend.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.