NavMenu

Bingo otvorio centar u Gornjem Vakufu-Uskoplju, zaposleno 70 radnika

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.10.2019. 08:41
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com/bingo)
Kompanija Bingo otvorila je tržni cnetar površine 4.800 m2, u sklopu kojeg je i restoran sa više od stotinu mjesta u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

Posao je dobilo 70 novih uposlenika. Vrpcu su presjekali načelnik Sead Čaušević i Edin Ibrahimović, izvršni direktor za poslovne operacije Binga, prenosi BiznisInfo.

- Sada i u ovom gardu imamo veliki, moderni centar. Ovo je naša 207. poslovnica, a do kraja godine planiramo još nekoliko otvorenja. U hipermarketu koji se prostire na 2.800 m2 izdvajamo odličnu ponudu na odjelima svježeg voća i povrća, delikatesa i mesnice, a na odjelima neprehrane nudimo odličan izbor tekstila, obuće, igračaka, kućnih potrepština i tehnike - kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga kompanije Bingo.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.