NavMenu

Grad Prijedor izdvaja za plastenike više od 60.000 KM

Izvor: Nezavisne novine Subota, 26.10.2019. 14:12
Komentari
Podeli
Prijedor (Foto: prijedorgrad.org)Prijedor
Grad Prijedor izdvojiće više od 60.000 KM za nabavku, isporuku i montažu plastenika sa sistemom za navodnjavanje u okviru programa podsticaja za poljoprivredu iz budžeta grada.

Za dobavljača je putem tendera odabrana grupa ponuđača ITC iz Zenice i zadruga Bios iz Visokog koja je ponudila cijenu od 61.056,09 KM, potisnuvši drugog ponuđača Nermaris iz Gračanice, koji je ponudio cijenu višu za nepunih 20 KM.

Prethodno se na javni poziv za podršku podizanju plastenika prijavilo 30 poljoprivrednih proizvođača od kojih će, kako je ranije najavljeno, biti izabrano 10, koji će dobiti nove plastenike od po 200 metara kvadratnih sa pratećom opremom.

Iz budžeta grada biće sufinansirano 80 % od njihove nabavne cijene, dok će 20 % snositi odabrani korisnici.

Ovaj program se realizuje radi popularizacija plasteničke proizvodnje, povećanja broja plastenika i površina pod plastenicima, kao i pomoći nezaposlenim licima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.