NavMenu

Turistički sektor pozvan na događaj o potencijalima saradnje sa Kinezima 24. oktobra u Sarajevu

Izvor: eKapija Utorak, 22.10.2019. 12:00
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Khakimullin Aleksandr/shutterstock.com)Ilustracija
U cilju unapređenja ekonomske saradnje, promocije Bosne i Hercegovine kao turističke destinacije i usluga turističkog sektora iz BiH, Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji s Ambasadom NR Kine, organizuje događaj turističke branše pod imenom "Mogućnosti unapređenja saradnje u turizmu" 24. oktobra u prostorijama Komore, Branislava Đurđeva 10, Sarajevo.

Na ovom skupu se očekuje prisustvo glavnih kineskih aktera iz oblasti turizma iz grada Nanjing, bivšeg glavnog grada Kine (provincije Jiangsu).

Cilj događaja je prezentacija bosanskohercegovačkih turističkih potencijala i cjelokupnog sektora, te umrežavanja samih privrednih subjekata kroz B2B susrete, a sve sa ciljem otvaranja novih poslovnih prilika u oblasti turizma.


- Pozivamo zainteresovane da svoje prisustvo potvrde najkasnije do srijede 23. oktobra i to elektronski na e-mail rados.sehovac@komorabih.ba ili putem telefona 033 566 184 - poručili su organizatori.

Za plenarni dio događanja biće obezbjeđen konsekutivni prevod, BHS-kineski jezik, ali će tokom B2B događaja radni jezik biti engleski.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.