Izvor: eKapija | Utorak, 22.10.2019.| 12:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Sajam proizvodnih tehnologija 24. i 25. oktobra u Novom Sadu

Sa prošlogodišnjeg sajma u Kragujevcu
Drugi po redu sajam proizvodnih tehnologija biće održan u hali Master na Novosadskom sajmu 24. i 25. oktobra 2019. godine. Sajam će predstaviti napredna softverska rješenja za proizvodnju, proizvodne mašine i alate, 3D štampu i 3D skeniranje i profesionalni hardver.

Prvi Sajam održan je oktobra 2018. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu i koncept specijalizovanog događaja posvećenog industriji pokazao se veoma dobrim: sajam je posjetilo preko 500 profesionalaca iz 300 kompanija.

Sajam i ove godine organizuju Solfins 3D Kompanija i Strojotehnika, ali ovoga puta uz podršku šest partnerskih kompanija koje se pridružuju organizaciji inspirisane uspejšnim prošlogodišnjim sajmom: Festo, Meusburger, EPH Fero, Key IT, BPP Group i Garant WIS.

Sajam će na oko 2.000 m2 izložbenog prostora predstaviti specijalizovana softverska rješenja za 3D modelovanje, simulacije, kontrolu kvaliteta, reverzni inženjering, programiranje CNC mašina, vizuelizaciju, kreiranje upustava, upravljanje dokumentacijom, procesima, projektima i poslovanje, kao i 3D štampu, 3D skeniranje i mašinsku obradu - uživo.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetioce, uz prethodnu registraciju na sajtu Solfinsa.

Kompletnu ponudu sajma proizvodnih tehnologija i upit za besplatnu registraciju pronađite na sajtu Solfins 3D Kompanije.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.