NavMenu

Sajam proizvodnih tehnologija 24. i 25. oktobra u Novom Sadu

Izvor: eKapija Utorak, 22.10.2019. 12:27
Komentari
Podeli
Sa prošlogodišnjeg sajma u KragujevcuSa prošlogodišnjeg sajma u Kragujevcu
Drugi po redu sajam proizvodnih tehnologija biće održan u hali Master na Novosadskom sajmu 24. i 25. oktobra 2019. godine. Sajam će predstaviti napredna softverska rješenja za proizvodnju, proizvodne mašine i alate, 3D štampu i 3D skeniranje i profesionalni hardver.

Prvi Sajam održan je oktobra 2018. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu i koncept specijalizovanog događaja posvećenog industriji pokazao se veoma dobrim: sajam je posjetilo preko 500 profesionalaca iz 300 kompanija.

Sajam i ove godine organizuju Solfins 3D Kompanija i Strojotehnika, ali ovoga puta uz podršku šest partnerskih kompanija koje se pridružuju organizaciji inspirisane uspejšnim prošlogodišnjim sajmom: Festo, Meusburger, EPH Fero, Key IT, BPP Group i Garant WIS.

Sajam će na oko 2.000 m2 izložbenog prostora predstaviti specijalizovana softverska rješenja za 3D modelovanje, simulacije, kontrolu kvaliteta, reverzni inženjering, programiranje CNC mašina, vizuelizaciju, kreiranje upustava, upravljanje dokumentacijom, procesima, projektima i poslovanje, kao i 3D štampu, 3D skeniranje i mašinsku obradu - uživo.


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetioce, uz prethodnu registraciju na sajtu Solfinsa.

Kompletnu ponudu sajma proizvodnih tehnologija i upit za besplatnu registraciju pronađite na sajtu Solfins 3D Kompanije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija, Industrija

Insolar dobio koncesiju za izgradnju solarne elektrane od 100 MW kod Tomislavgrada

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije potpisan je ugovor između Vlade Hercegbosanske županije kao koncesora i firme Insolar kao koncesionara. Ugovor je ispred Vlade Hercegbosanske županije potpisao ministar gospodarstva Hercegbosanske županije Miroslav Jaglica, a ispred Insolara Nataniel Holbrohr. Koncesionaru je dodijeljena koncesija za izgradnju solarne elektrane SE Seline ukupne instalirane snage 100 MW, u cilju korištenja solarnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.