NavMenu

Zvezdano brdo u Beogradu biće kompleks sa više od 300 stanova

Izvor: eKapija Utorak, 22.10.2019. 08:22
Komentari
Podeli
(Foto: Arhi.Pro)
Prema saznanjima eKapie, beogradsko naselje Zvezdara bi uskoro trebalo da dobije novi stambeno-poslovni kompleks. Investitor je internacionalna kompanija Urban Developers and Investors Ltd. Group sa sjedištem u Pragu.

Kompleks pod nazivom Zvezdano brdo nalazi se na opštini Zvezdara. Sa sjeveroistočne strane izlazi na mirnu Bračku ulicu, a sa jugozapadne strane se naslanja na budući hipermarket Lidl. Ima direktnu konekciju sa Bulevarom kralja Aleksandra, glavnom saobraćajnicom ovog dela Beograda, preko koje je povezan sa ostalim dijelovima grada. U blizini je Ustaničke ulice, kojom je povezan sa autoputem E-75 (Koridor 10). Na nekoliko minuta hoda nalazi se okretnica tramvaja i autobusa.

Kompleks će se nalaziti na parceli površine 8.264 m2 i obuhvata četiri lamele, a ukupno sadrži 317 stanova, 24 poslovnih apartmana, 34 lokala i 443 parking mjesta. U okviru lokala je planiran i vrtić sa igralištem za djecu.

Stanovi su u rasponu od garsonjera do petosobnih, površina od 26 m2 do 180 m2. Svi stanovi, osim određenog broja garsonjera, imaju terasu ili lođu, dok stanovi na višim etažama imaju prostrane terase sa panoramskim pogledom. Povučeni sprat je rezervisan za stanove veće površine.


U okviru zelene površine planirano je pejzažno uređenje i sadnja niskog, srednjeg i visokog rastinja, kako bi se cjelokupni ambijent ispred objekta oplemenio, stvarajući prijatnu mikroklimu na platou.

Projekat potpisuje poznati beogradski arhitektonski biro za projektovanje, izvođenje i konsalting Arhi.Pro.

Aleksandra Kekić
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.