Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 14.10.2019.| 15:28
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Bryan Ferry otvara ski sezonu na Jahorini

Britanska pop zvijezda Bryan Ferry otvorit će 7. decembra novu ski sezonu 2019/2020 na bosanskohercegovačkoj olimpijskoj planini Jahorini.

Ferry će izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe Roxy Music među kojima su Let’s Stick Together, Slave to Love, Don’t Stop The Dance, Kiss and Tell, Love Is The Drug, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on You i mnoge druge.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnajić kazao je da je cilj postići da prva asocijacija na Jahorinu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su obilježila devedesete godine i od tad stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

- Prva smo planina u regionu koja organizira koncerte svjetskih razmjera i radi promociju na svjetskom nivou. Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvjere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra koji je rame uz rame sa evropskim ski destinacijama - dodao je.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.