Izvor: Capital | Srijeda, 09.10.2019.| 09:37
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Hoteli iz RS nagrađeni zlatnim medaljama na sajmu u Novom Sadu

(Foto: www.oc-jahorina.com)
Apart-hotel Vučko na Jahorini dobitnik je sedam velikih zlatnih medalja i pehara na nedavno održanom 52. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Prestižno priznanje na tradicionalnoj "Večeri šampiona" primila Branka Spasojević iz Turističke organizacije Jahorina.

Komisija Novosadskog sajma, sastavljena od eminetnih naučnika i stručnjaka fakulteta i instituta Srbije, ocjenjivala je kvalitet objekata i usluga u oblasti turističke privrede Srbije, kao i zemalja regiona i Evrope.

Restoran Tarana iz Trebinja nagrađen je sa dvije zlatne i pet velikih zlatnih medalja i peharom Novosadskog sajma.

Plaketu Novosadskog sajma i tri velike zlatne medalje osvojio je turistički etno-kompleks Eden iz Dervente za izuzetno uspješan i kvalitetan promotivni nastup na Sajmu.

Isto priznanje Novosadskog sajma, kao i jednu zlatnu i dvije velike zlatne medalje dobila je i Turistička organizacija iz Trebinja za visok nivo aktivnosti.

Turistička organizacija Bijeljine dobitnik je Plakete, jedne zlatne i dvije velike zlatne medalje.

Agrarni fond Trebinja osvojio je Plaketu, jednu zlatnu i dvije velike zlatne medalje za visok kvalitet saradnje sa lokalnim poljoprivrednim proizvođačima.

Hotel Drina iz Bijeljine osvojio je plaketu Novosadskog sajma i tri velike zlatne medalje za izuzetno visok kvalitet hotelijerskih usluga.

Olimpijski centar Jahorina dobitnik je velike zlatne medalje za visok kvalitet održanih manifestacija.

Ski-centar Ravna planina sa Pala osvojio je veliku zlatnu medalju za vrhunsku afirmaciju skijaškog sporta, a istom medaljom okitila se i Turistička organizacija Jahorina sa Pala za visok nivo turističke organizacije i aktivnosti.

Za visok nivo hotelskih usluga veliku zlatnu medalju osvojio je Em hostel iz Banjaluke, a bat-hotel Bistrica na Jahorini za sveukupan razvoj turizma i očuvanje tradicije u gastro ponudi.

Gostionica Komuna iz Gornjeg Ribnika nagrađena je velikom zlatnom medaljom za vrhunske sadržaje smještaja i gastro ponude, a hotel Slavija luks iz Banjaluke za visok nivo hotelijerskih usluga.

Istim priznanjem nagrađen je i hotel Apis iz Trebinja i to za interijerno uređenje i izuzetan položaj objekta.

Hotel Džet set sa Pala dobitnik je velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet smještajnih kapaciteta, a etno-naselje Kum sa Sokoca za kvalitet ponude etno-domaćinstva.

Hotel Sun iz Trebinja nagrađen je zlatnom medaljom za dobar položaj i visok stepen bezbjednosti na hotelskom parkingu, dok je opština Ribnik osvojila zlatnu medalju za ukupan doprinos gastro etno festa.

Apartman Bruklin iz Banjaluke nagrađen je zlatnom medaljom za visok nivo apartmanskog sadržaja, a zlatnu medalju za visok kvalitet ugostiteljskih usluga osvojio Iks o iks o kafe iz Banjaluke.

Hotel Olimp sa Jahorine nagrađen je zlatnom medaljom za unapređenje hotelskog sadržaja.

Zlatnu medalju za visok kvalitet lovnog i sportsko rekreativnog turizma osvojio je hotel Zlatni bor iz Sokoca.

Najviše priznanje Novosadskog sajma na Međunarodnom sajmu turizma "Apsolutni lider kvaliteta" pripalo je hotelu Fontana iz Vrnjačke Banje.

Turistička organizacija Republike Srpske se posjetiocima i poslovnim ljudima predstavila na štandu Turističke organizacije Vojvodine, a Privredna komora Republike Srpska na štandu Privredne komore Vojvodine.

Banjski, spa i velnes turizam bile su centralne teme ovogodišnjeg sajma turizma.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.