NavMenu

Beč najbolja evropska destinacija za 2019.

Izvor: Poslovne novine Srijeda, 09.10.2019. 09:02
Komentari
Podeli
BečBeč
Renomirani časopis Condé Nast Traveler proglasio je Beč najboljom evropskom destinacijom 2019. godine.

Na listi deset omiljenih gradova na svijetu za putovanja, glavni grad Austrije je na zavidnom četvrtom mjestu iza Tokija, Kjota i Singapura.

Iza Beča nalaze se Osaka, Kopenhagen, Amsterdam, Barselona, Taipei i Sidnej.

Bilo da su u pitanju istorija, filosofija ili muzika, Beč svojom raznovrsnom kulturnom ponudom privlači posjetioce iz cijelog svijeta.

- U Beču možete da posjetite četiri muzeja dnevno, ali će vam uvijek preostati još nešto da vidite. Po najvećoj zimi možete uživo da pratite prijenos predstave na zgradi Državne opere. Čak i tada će uvijek biti gužva - navodi se u članku magazina.


Ugledni magazin Condé Nast Traveler dodjeljuje Nagradu čitalaca više od 30 godina, a ove godine je od 1. aprila do 30. juna ukupno 600.000 čitalaca američkog i britanskog izdanja glasalo za svoje omiljene destinacije, hotele i znamenitosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.