NavMenu

Cromex proizvodi uskoro na zahtjevnom švajcarskom tržištu - U toku pregovori i sa drugim inostranim kupcima

Izvor: eKapija Utorak, 08.10.2019. 09:57
Komentari
Podeli
Prijedorski Cromex, firma koja se bavi obradom metala i koja je već uveliko po svom proizvodnom aranžmanu, ali i predstavljanju na evropskim sajmovima, prepoznatljiva i na inostranom tržištu, potpisala je ugovor sa švajcarskom firmom za period do 2023. godine.

Švajcarska je redovno na vrhu globalnih ljestvica kvalitete života, inovativnosti ili uslova poslovanja. Samim tim uspjeh naći se i na tom tržištu i steći povjerenje poslovno zahtjevnih Švajcaraca u zemlji u kojoj iznad svega poštuju rad, tačnost ugovorenih poslova, ali i potpunu preciznost u izradi proizvoda koje traže, prenio je portal Infoprijedor.

- Znajući da je problem ino partnera u našoj zemlji bio pronalazak adekvatnog saradnika u BiH koji bi mogao odgovoriti visokim švajcarskim standardima kao i ispoštovati definisane rokove, naš proizvodni pogon opremili smo tako da obuhvata najsavremenije tehnologije i najkvalitetnije materijale - rekli su u Cromexu.

Za eKapiju iz Cromexa su dodali da su u toku pregovori o vršenju usluga laserskog rezanja, savijanja i izrade elemenata po narudžbi za inostrane kupce, kao i distribuciji vlastitih proizvoda na svjetsko tržište.

- Očekujemo da će sve biti definisano da početka iduće godine te ćemo tada moći izaći u javnost sa više detalja - naveli su u Cromexu.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.