NavMenu

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja od 16. do 23. oktobra

Izvor: Indikator Utorak, 08.10.2019. 08:46
Komentari
Podeli
(Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)
Oni koji traže novi novi posao ili prvo radno iskustvo, imaju veće šanse za uspjeh pokretanjem prvog regionalnog onlajn sajma poslova u Makedoniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Dugoočekivani regionalni onlajn sajam zapošljavanja Virtualni dani 2019 održaće se od 16. do 23. oktobra na www.denovizavrabotuvanje.mk. Sajam organizira portal Vrabotuvanje.com.mk u saradnji s ostalim partnerskim portalima Moj-posao.net iz Hrvatske, Poslovi.Infostud.com iz Srbije i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Na ovogodišnjem sajmu sve kompanije i oglasi za posao bit će grupirani u pet tematskih cjelina: trgovina, ICT, finansije, turizam i obrazovanje.

To će kandidatima omogućiti lako pretraživanje oglasa i kompanija na određenim područjima koja su za njih relevantna, a osim što će se moći prijaviti na otvorene pozicije, tražitelji posla moći će direktno kontaktirati poslodavce opcijom četovanja.


Uz traženje posla, svi učesnici sajma imaće priliku bolje upoznati svoje poslodavce i direktno komunicirati s predstavnicima preduzeća.

Konačno, zahvaljujući događaju Virtual Treasure Hunting, svi posjetitelji će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.