Izvor: Indikator | Utorak, 08.10.2019.| 08:46
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja od 16. do 23. oktobra

(Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)
Oni koji traže novi novi posao ili prvo radno iskustvo, imaju veće šanse za uspjeh pokretanjem prvog regionalnog onlajn sajma poslova u Makedoniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Dugoočekivani regionalni onlajn sajam zapošljavanja Virtualni dani 2019 održaće se od 16. do 23. oktobra na www.denovizavrabotuvanje.mk. Sajam organizira portal Vrabotuvanje.com.mk u saradnji s ostalim partnerskim portalima Moj-posao.net iz Hrvatske, Poslovi.Infostud.com iz Srbije i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Na ovogodišnjem sajmu sve kompanije i oglasi za posao bit će grupirani u pet tematskih cjelina: trgovina, ICT, finansije, turizam i obrazovanje.

To će kandidatima omogućiti lako pretraživanje oglasa i kompanija na određenim područjima koja su za njih relevantna, a osim što će se moći prijaviti na otvorene pozicije, tražitelji posla moći će direktno kontaktirati poslodavce opcijom četovanja.

Uz traženje posla, svi učesnici sajma imaće priliku bolje upoznati svoje poslodavce i direktno komunicirati s predstavnicima preduzeća.

Konačno, zahvaljujući događaju Virtual Treasure Hunting, svi posjetitelji će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.