NavMenu

Sajam zapošljavanja 16. oktobra u Banjaluci - Prijave još otvorene

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 07.10.2019. 14:11
Komentari
Podeli
(Foto: aslysun/shutterstock.com)
Gradska razvojna agencija Banjaluka (CIDEA) u saradnji sa Odjeljenjem za lokalni ekonomski razvoj i Zavodom za zapošljavanje – filijala Banjaluka, organizuje Sajam zapošljavanja BL2019 koji će se održati 16. oktobra 2019. godine u SD Centar (Jevrejska 36/bivši Šoping centar) od 10.00 do 18.00 časova.

Na sajmu će učestvovati privrednici iz sektora metal, drvo, prehrambena industrija, IKT, građevinarstvo, tekstil, koža, obuća i drugi. Takođe, na sajmu će učešće uzeti i agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, predstavnici bankarskog sektora i ostali.

Ovogodišnji sajam ima osvrt na promociju kulturne i kreativne industrije. Industrija koja pored IKT ima najveći finansijski rast i sigurno nudi fantastičnu perspektivu. Pored izlagača iz ove sfere, posjetioci će moći da prisustvuju izuzetno zanimljivim panelima iz oblasti kreativnih i kulturnih industrija, da otkriju prilike za razvoj samostalnih biznisa, da čuju priče o brendiranju, te kako od hobija napraviti biznis, istakli su u CIDEA-i.

Prijave za učešće se šalju na adrese: info@cidea.org i danka.dabic@cidea.org, kao i na telefon +387 51 433 460.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.