Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 07.10.2019.| 09:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ivanjički konaci, parče raja na 180 km od Beograda - Uskoro i bazen sa velnes i spa centrom (FOTO)

Ivanjički konaci (Foto: Ivanjički konaci)
Kompleks Ivanjički konaci koji postoji od 2012. godine svake sezone posjećuje sve više gostiju, a sve je više i turista iz inostranstva. Na imanju je posađeno više od 100 stabala različitog voća, koje je na raspolaganju gostima. Najveći pokazatelj uspjeha su im, kako navode, gosti koji se vraćaju.

Ivanjički konaci raspolažu sa 12 apartmana, 23 ležaja, a maksimalni kapacitet je 37 osoba i često za njih kažu da su "parče raja" na samo 180 kilometara od Beograda.

- Od dodatnih sadržaja imamo otvoreni bazen i igraonicu za djecu na otvorenom. Takođe organizujemo i izlete - kaže za eKapiju Ana Andrejev Veličković iz Ivanjičkih konaka.

Nedavno je postavljen i zip lajn, koji bi gostima trebalo da bude na raspolaganju od sredine oktobra.

- Od skora je, Hadži Prodanova pećina, koja ima veliku istorijsku i arheološku vrijednost otvorena za posjetioce, a nalazi se na 1,5 km udaljenosti od konaka. Naši gosti najčešće obilaze manastire Studenicu, Kovilje i Klisuru, kanjon Uvca, Goliju, Javor, Mučanj - kaže Ana.

Turističkim cvijetom, najvišim priznanjem u oblasti turizma, za najbolji smještaj u kategoriji privatnog smještaja nagrađeni su 2014. godine.

- U međuvremenu, nismo podizali cijene, ali smo se maksimalno trudili da podignemo nivo usluga na još viši nivo, proširili smještajne kapacitete, povećali broj zaposlenih i udruženim snagama osvojili smo ješ jedan Turistički cvijet 2018. godine, ovaj put u kategoriji za najbolji ugostiteljski objekat za smještaj.

Od avgusta ove godine proširen je prostor za parking i obezbjeđen video-nadzorom.

- U planu imamo da napravimo zatvoreni bazen sa velnes i spa centrom, kao i da počnemo proizvodnjom organske hrane - kaže Ana.

I. Milovanović

Fotogalerija
Ivanjički konaci

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.