NavMenu

Operacija kino u oktobru u osam gradova u BiH

Izvor: eKapija Nedjelja, 06.10.2019. 21:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: d13/shutterstock.com)Ilustracija
Operacija kino, putujuće kino Obala Art Centra u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom (SFF), koja je održana u Žepču 3. i 4. oktobra, održaće se i u Lukavcu 7. i 8. oktobra, Zvorniku 11. i 12. oktobra, Bratuncu 15. i 16. oktobra, Srebrenici 17. i 18. oktobra, Mrkonjić Gradu 23. i 24. oktobra, Trebinju 26. i 27. oktobra te Posušju 29. i 30. oktobra.

Na programu su nagrađivani filmovi: "Hladni rat" Pawela Pawlikowskog i "Moje nevjerovatno ljeto sa Tes" Stevena Wouterlooda. Sve projekcije počinju u 20 sati.

Obala Art Centar provodi Operaciju kino u Trebinju u sklopu projekta "Dijalog za budućnost" koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine.

Projekt "Dijalog za budućnost" se finansira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira/Fonda za izgradnju mira (PBF).

Operacija kino se realizira u partnerstvu sa Ambasadom Švicarske u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz SFF-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.