Izvor: Promo | Petak, 04.10.2019.| 08:36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Na Danima kolača 2019 predstavljene inovacije i zanatski rad u poslastičarskom svijetu (FOTO)

Inovacije i unapređivanje postojeće usluge u poslastičarstvu je misija koju sektor prodaje sirovina i opreme unutar kompanije Krajina klas godinama već uspješno realizuje.

- Trudimo se da svaki trend ispratimo tako da ga prilagodimo tržištima na kojima poslujemo i našim kupcima omogućimo recepture kolača koje će učiniti da njihove poslastičarnice i restorani postanu prepoznatiljivi i ostvare što bolje rezultate - ističu u Krajina klasu.

Jedan od načina proširenja poslovnih aktivnosti jeste usavršavanje sopstvenih ljudskih resursa, a prilika za to jeste događaj "Dani kolača" koje kompanija Krajina klas organizuje šestu godinu za redom.

Iskustvo koje posjeduju u proizvodnji poslastičarskih proizvoda omogućilo im je da sagledaju da samo sa stalnim ulaganjem u ljude, usavršavanjem i proširivanjem postojećih znanja i vještina mogu da se pomjeraju granice i ostvaruju poslovni ciljevi. Rad i praksa nadograđuju svakog poslastičara i stvaraju od njega poslastičara koji u svakom trenutku razumije proces u kojem se nalazi i može da osjeti potrebe kupaca, kao i njihovu povratnu reakciju.

- Dane kolača pokrenuli smo sa ciljem da našim kupcima pokažemo sve mogućnosti u poslastičarskom svijetu, kao i da omogućimo edukacije i demonstraciju pripreme poslastica. Srećni smo što imamo podršku našeg partnera, kompanije Irca Spa iz Italije, čiji smo zastupnici za BiH i Srbiju - rekli su u kompaniji Krajina klas.

U okviru događaja "Dana kolača" prezentuju trendove i inovacije za predstojeću poslastičarsku sezonu kada je u pitanju izrada zanatskih torti i kolači.

Ukoliko se bavite poslastičarstvom, vlasnik ste restorana ili ugostiteljskog objekta ovo je događaj koji naredne godine trebate svakako staviti u kalnedar.

"Dani kolača 2019" održali su se 1. i 2. oktobra u prostorijama demo centra "Kuća slatkih trenutaka" kompanije Krajina klas, a kako je bilo možete pogledati u galeriji.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.