Izvor: instore.ba | Petak, 04.10.2019.| 07:39
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Završena integracija kompanija SAP West Balkans i CallidusCloud

(Foto: Edhar/shutterstock.com)
Kompanija CallidusCloud je od 1. oktobra dio kompanije SAP West Balkans, koja po nedavno završenoj integraciji ima 270 zaposlenih i kontinuirani rast zapošljavanja.

Kao dio SAP West Balkans kompanije, razvojni tim će i dalje kreirati najinovativnija riješenja koja će biti dio SAP globalnog portfolija, što je još jedna potvrda uspješnosti i perspektivnosti domaćeg IT sektora.

- Ne dešava se svaki dan da SAP tim preko noći eksponencionalno poraste, zbog toga je ovo velika prekretnica za nas. Sa velikim i izuzetnim timom nastavljamo rad sa našim korisnicima na domaćem tržištu - rekao je Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP West Balkans.

- Integracija sa kompanijom SAP je lokalnom razvojnom timu donijela sve prednosti koje sa sobom nosi veliki sistem i podrška koju on pruža, a dobili smo i dodatnu motivaciju budući da će kroz SAP naši proizvodi sada dobiti mnogo više vidljivosti na globalnom tržištu. Ovo, naravno, podrazumijeva veliku odgovornost, ali i mnogo novih interesantnih opcija za razvoj karijera naših zaposlenih i dalji rast - rekao je Milan Vukoje, direktor razvoja SAP West Balkans.

Kompanija CallidusCloud na domaćem tržištu pojavila se 2011. godine, kupovinom lokalnog startapa Webcom. Beogradska CallidusCloud kancelarija je do integracije sa kompanijom SAP bila jedna od tri najveće u Evropi, što govori o njenom značaju za globalno poslovanje.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.