NavMenu

Međunarodna konferencija "Tri oka preduzetnika" 14. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.10.2019. 09:34
Komentari
Podeli
Alterna International, strateški partner kompanije Brian Tracy Global, 14. novembra 2019. godine, organizuje prvu međunarodnu konferenciju preduzetničkih strategija, "3 oka preduzetnika" u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt u Beogradu.

Tokom konferencije preduzetnici sa dokazanim, primenjenim, poslovnim strategijama, prenijeće svoje iskustvo i znanje onima koji žele da ostvare svoje ciljeve brže i efikasnije.

Cilj konferencije je pokretanje inspiracije i ohrabrivanje preduzetničkog načina razmišljanja, prenošenje dragocenog iskustva onih koji su već platili visoku cenu dokazanim primerima iz prakse, osnaživanje pozicije i profitabilnosti kroz umrežavanje i poslovne dogovore.

Tema ovogodišnje konferencije će dati odgovor na ključno pitanje: Zašto operativno i menadžersko oko uzima preko 95% vremena većine preduzetnika i kako izbeći zamku?

1. Preduzetničko oko: Gleda u budućnost sa ciljem da pronađe najefikasniji put za ostvarenje vizije kompanije.
2. Menadžersko oko: Gleda u prošlost sa ciljem da pronađe iskustva koja mogu kompaniji da pomognu da bude efikasnija.

3. Operativno oko: Gleda u sadašnjost sa ciljem da se svakodnevni operativni poslovi urade na najefikasniji način.

Cilj panel diskusije "Kada se otvaraju oči preduzetnika?" je da ukaže koliko organizacija, neformalno obrazovanje i jačanje vještina pomažu u ostvarivanju poslovnih rezultata u budućnosti, bilo da je u pitanju osnivač, preduzetnik ili zaposleni u kompaniji.

Više informacija o konferenciji možete saznati OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

16.04.2024.  |  Agro

Može li se rakija pokvariti?

16.04.2024.  |  Agro

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.