Izvor: eKapija | Srijeda, 02.10.2019.| 08:05
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Seminar o digitalnom marketingu 15. i 16. novembra u Sarajevu

Ilustracija (Foto: Sergey Nivens/shutterstock.com)
Drugi Digital Marketing seminar održaće se 15. i 16. novembra u Sarajevu.

Učesnici će imati priliku naučiti mnogo digitalnih vještina koje mogu koristiti kako bi unaprijedili poslovanje i omogućili svojoj kompaniji kvalitetno prisustvo i akciju na digitalnim platformama.

- Prošlogodišnji seminar imao je ocjenu 4.8 od mogućih 5, pa smo odlučili da ove godine idemo sa dva dana. Također smo odlučili posebnu pažnju na ovogodišnjem seminaru posvetimo turizmu, odnosno digitalnim procesima koji poboljšavaju rezultate kampanja turističkih djelatnika. Za drugi dan smo pripremili Google Ads radionicu sa Miroslavom Vargom, koji će nam objasniti zašto je Google Ads oglašavanje važno u turimu. Google AdWords vam daje mogućnost da se nađete prvi na Guglu i to baš u trenutku kada turista traži ono što vi nudite! Biće nam čast da ćemo ove godine ugostiti neke od najvećih stručnjaka i konsultanata koji se bave tom tematikom, jedan od predavača biće i jedan od najuspješnijih konsultanata za online turistički marketing Milan Stojković koji će nam prezentovati kako do popunjenog smještaja uz pomoć digitalnog marketinga - rekao je organizator Anel Čiplaković iz agencije WebMajstor, piše HUBIH.

Prvi dan seminara obilježiće predavanja digitalaca koji sarađuju sa najvećim svjetskim kompanijama, dok će drugi dan kao što smo naveli obilježiti Google radionica sa Miroslavom Vargom, vodećim regionalnim stručnjakom za Google oglase i jednim od rijetkih certificiranih Google trenera u Evropi.

- Zaista smo se potrudili da predavanja budu kvalitetna i korisna te da na pravi način pokrijemo širok dijapazon digital marketing procesa. Facebook, Instagram, Google, SEO optimiziacija… teme su o kojima će učesnici seminara naučiti mnogo. Predavači poput Nedima Šabića od kojeg ćete naučiti dosta o samom contentu kako bi ga bolje prilagodili za SEO i rangiranje. Nedim je vrhunski predavač koji je u SEO businessu od 2002. godine. Jedan je od organizatora marketing konferencije Konverzija Andrej Tonković i Dušan Pilipović koji su direktori izuzetno uspješnih digital marketing agencija garancija su za kvalitetan sadržaj seminara. Tu je i specijalista za SEO Nenad Pantelić i Facebook i Instagram marketing stručnjak Adin Seferović koji će nam otkriti kako dobiti Blue Badge na Facebooku - dodao je Čiplaković.

Prvih 25 učesnika koji rezervišu kartu besplatno dobijaju učešće na cjelodnevnoj radionici Miroslava Varge certificiranog Google trenera.

Više info možete pogledati na linku OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.