NavMenu

ASA Banka i BH Pošte nastavljaju saradnju u oblasti mjenjačkih poslova

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.09.2019. 11:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: JasaStyle/shutterstock.com)Ilustracija
ASA Banka i BH Pošta nastavile su uspješnu saradnju u oblasti mjenjačkih poslova, te na taj način svojim klijentima, turistima i svim građanima BiH omogućile da jednostavno i brzo zamijene novac u više od 220 mjenjačkih mjesta širom BiH.

- Saradnja BH Pošte i ASA Banke, kao dvije domaće kompanije, traje više od dvije godine i zadovoljstvo nam je da smo potpisali ugovor o nastavku pružanja usluga mjenjačkih poslova čime ćemo građanima BiH, koji si naši najvrijedniji klijenti, omogućiti povoljne uvjete i kvalitetnu uslugu zamjene bilo koje valute, u preko 220 poštanskih jedinica BH pošte i poslovnica Banke - navode iz ASA Banke.

Kao najšira mježa mjenjačnica u BiH, posebno ističu dostpunost u poslijepodnenvim satima kao rad i subotom i nedjeljom, što je značajna prednost i doprinos turističkoj ponudi, koja iz godine u godinu raste te nudi veliki potencijal za rast i razvoj tržišta.

BH Pošta, kao ovlašteni mjenjač, korisnicima pruža usluge otkupa i prodaje efektivnog stranog novca od domaćih i stranih fizičkih lica, za one valute čiji se kursevi nalaze na važećoj kursnoj listi ASA Banke.

ASA Banka nastavila je uspješan trend poslovanja u prva tri kvartala ove godine.

- Kao domaća banka, sa preko 200 uposlenika i trećom po veličini mrežom bankomata u BiH, ASA Banka dobro poznaje ekonomsku situaciju u državi te prepoznaje zahtjeve i potrebe klijenata. Dodatno, kroz svoj društveno odgovorni angažman ASA Banka, opredjeljena je za podršku projektima koji promovišu zaštitu okoline i prirodnih potencijala BiH kao i zdrave životne navike, što kroz različite aktivnosti njeguje zajedno sa svojim uposlenicima - saopštili su iz ASA Banke.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.