Izvor: eKapija | Petak, 27.09.2019.| 07:44
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Biznis trka 12. oktobra u Banjaluci

Biznis trka namijenjan je isključivo kompanijama, tj. zaposlenima koji žele da kroz zabavu, trčanje i sportski duh opuste se i odmore od svakodnevnih poslovnih obaveza. Trka će se održati 12. oktobra u 19 časova na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

- Jedinstvena je i od drugih B2B trka razlikuje se po tome što je osmišljena kao štafetna trka. Učestvuju po tri člana ekipe. Trči se od Kastela do Narodnog pozorišta Republike Srpske i nazad do Kastela gdje štafetu preuzima sljedeći član tima - istakli su organizatori.

Organizator sportske manifestacije, Trkački rekreativni klub (TRK) Banjaluka i sa ovim projektom želi da doprinese svojoj zajednici. U saradnji sa Udruženjem za celebralnu paralizu "CPossbile" organizovaće trku od jedan kilometar. "CPossible" trka otvorena je za sve koji žele da podrže borbu te organizacije protiv cerebralne paralize. Cijena kotizacije za trku je 8 KM. Prijavite su na linku OVDJE.

- Bodrite svoje kolege, zabavite se i ojačajte svoj tim. Vratite se na posao sa uspomenama koje ćete prepričavati i kojih ćete se uvijek rado sjećati. Napunite svoje tijelo energijom i budite produktivniji u obavljanju vaših poslovnih zadataka. Trku i navijanje upotpuniće banjalučki bend LORYEN - ističu iz TRK Banjaluka.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.