NavMenu

Banjalučki Oktobarfest za vikend na Kastelu

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 26.09.2019. 07:50
Komentari
Podeli
(Foto: banjaluka.rs.ba)
Banjaluka će ovog vikenda dobiti još jednu atraktivnu manifestaciju posvećenu pivu, dobroj zabavi i muzici. Riječ je o festivalu Banjalučki Oktobarfest 2019, koji će biti održan na tvrđavi Kastel.

Organizovan po uzoru na najveći festival piva na svijetu - minhenski Oktoberfest, i banjalučki će posjetiocima ponuditi pivo, kobasice, perece, dobru muziku i provod, ali i domaću deliciju banjalučki ćevap, kao mamac, prije svega, za posjetioce grada na Vrbasu.

- Festival počinje u petak, 27. septembra, a otvaranje je zakazano za 18 časova. U ponudi je bogat gastronomski program, naravno, pivo, kobasice i nešto što je specifično za Banjaluku, banjalučki ćevap i peretak - rekla je Dragana Stanković ispred organizacije festivala.

Ona je dodala da će posjetioci moći uživati u više pivskih brendova, koji će biti ponuđeni u sklopu festivala, a priliku da se predstave okupljenim gostima imaće i domaći pivari. Što se tiče muzičkog programa, najavljeni su nastupi za petak i subotu. Nedjelja je dnevna zabava i tokom posljednjeg dana festivala ulaz se neće naplaćivati.

- U petak glavna grupa koja će nastupiti je Garavi sokak. Koncert počinje u 22 časa, a predgrupa ovom slavnom bendu je banjalučki ansambl Lira. Drugog dana manifestacije Banjalučki Oktobarfest publici će se predstaviti grupa Aerodrom, čiji je nastup najavljen za 22 časa. Prije Aerodroma pred okupljenim Banjalučanima će nastupiti domaći bend Ultrazvuk - istakla je Stanković.


Program prvog i drugog dana festivala će početi od 18 časova i predviđeno je da zabava traje do dva časa iza ponoći.

Ulaznice za prvi Banjalučki Oktobarfest mogu se kupiti po cijeni od 5 KM na Trgu Krajine, a organizator festivala je Centar za marketinški razvoj.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.